Cindy

Cindy, afgestudeerd in grafisch vormgeving, heeft een grote passie voor dark/gothic tattoos. Al ruim een jaar brengt ze haar weekends door bij Curtis Ink, waar ze haar artistieke vaardigheden kan combineren met haar liefde voor deze specifieke tattoo-stijl.

Bij Curtis Ink heeft Cindy de kans om haar creativiteit te uiten en unieke ontwerpen te maken die passen bij de duistere esthetiek van gothic tattoos. Haar klanten waarderen haar oog voor detail en haar vermogen om hun visie om te zetten in prachtige tatoeages.

Met een duidelijke, directe en nuchtere stijl weet Cindy de juiste sfeer neer te zetten in haar werk. Haar klanten voelen zich op hun gemak bij haar en zijn altijd blij met het eindresultaat.

Of je nu zelf een liefhebber bent van dark/gothic tattoos of gewoon nieuwsgierig bent naar deze kunstvorm, een bezoek aan Cindy bij Curtis Ink is zeker de moeite waard. Met haar ervaring en toewijding zal ze je helpen om een tattoo te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

portfolio

JUSTIN'S LATEST WORKS