Douglas

Douglas, een ervaren graffitikunstenaar en tattoo-artiest, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de graffiti wereld en 16 jaar ervaring met het zetten van tatoeages. Hij heeft in het verleden meerdere tattooshops gehad, maar werkt nu al 2 jaar bij Curtis Ink.

Na veel geprobeerd te hebben om zijn rubberallergie te verminderen, heeft Douglas besloten om alleen in het weekend aanwezig te zijn bij Curtis Ink. Ondanks deze beperking is hij nog steeds gepassioneerd bezig met zijn werk.

Douglas’ voorkeur gaat uit naar het zetten van traditionele tattoos, vooral in de Japanse stijl. Hij houdt van het zetten van tatoeages met bold lijnen en cartoonkarakters. Zijn tattoos zijn kenmerkend door hun krachtige uitstraling en gedetailleerde ontwerpen.

Met zijn jarenlange ervaring en vakmanschap weet Douglas klanten keer op keer tevreden te stellen met unieke en prachtige tatoeages. Als je op zoek bent naar een traditionele tattoo met een vleugje Japanse flair of een stoer cartoonkarakter, dan ben je bij Douglas aan het juiste adres.

portfolio

DOUGLAS RECENTE WERK