Ruby

Ruby heeft haar passie voor tekenen en tattoos omgezet in een carrière bij Curtis Ink. Na jarenlang als hypotheekadviseur te hebben gewerkt, besloot ze haar hart te volgen en zich aan te sluiten bij dit gerenommeerde tattoo-atelier.

Met haar vaardigheid en oog voor detail heeft Ruby zich gespecialiseerd in het zetten van fineline tattoos. Ze geniet ervan om met kleine, fijne lijnen prachtige kunstwerken op de huid te creëren. Of het nu gaat om delicate bloemen, geometrische ontwerpen of minimalistische symbolen, Ruby weet hoe ze deze stijl tot leven kan brengen.

Haar klanten waarderen niet alleen haar technische vaardigheden, maar ook haar vermogen om hun ideeën en visies te begrijpen en deze om te zetten in unieke tatoeages. Met veel geduld en aandacht werkt Ruby samen met haar klanten om ervoor te zorgen dat elke tattoo perfect bij hen past.

Als je op zoek bent naar een fineline tattoo die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, ben je bij Ruby aan het juiste adres. Met haar passie voor tekenen en tattoos zal ze ervoor zorgen dat je met trots je nieuwe kunstwerk kunt dragen.

portfolio

RUBY'S RECENTE WERK

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *